Så har Atticus börjat färden mot Canada...

Detta är den sista bilden på Atticus(och mig tillsammans) här i Sverige. Den är tagen utanför CARGO på Arlanda-Stockholm. Flygplanen flög över huvudet på oss och han brydde sig ingenting trots att flygplanen bara "vrålar" när det är uppstigning och landning. Resan till Stockholm från Nyhammar gick jätte bra, hade Solweig som sällskap i bilen. Det är även hon som tagit bilden. Tack för det Solan!

Vi visiterades när vi kom till Cargo - både bilen, jag och Solweig. Man känner sig kriminell trots att man inte gjort något men det är bra att de är nogranna. Allt för mycket "skit" kommer in och ur i landet.

Med krångel inne på Cargo på grund av att de missat boka Atticus plan(tur jag hade bokningsbekräftelse och den med mig också) så löste sig problemet till slut när jag hade blivit så arg så jag nästan fick mikroskopiska hjärnblödningar och det blev en riktig historia som inte är direkt rumsren i folkmun så jag låter bli att dra den här. Man blir galen när man själv har allt i ordning och då förväntar man sig när man betalat dyra pengar för resan till Canada att INGET får eller kan gå fel.

Men allt är nu i sin ordning och Atticus är på väg mot Vancouver.

Väntar på besked från Monica när hon har honom i sin famn!

 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln