God fortsättning på det nya året - 2012!

Vill med denna bild önska våra valpköpare och vänner en riktig god fortsättning på 2012.

Bilden är på vår Eddie när han var valp. Jag vill också passa på att uppmana mina valpköpare att ni får gärna skicka bilder på era Commitment's chowar och skriva lite om dem, så jag får mycket innehåll till min blogg. Jag tycker att det är fantastiskt roligt att få bilder på "våra" valpar och följa med i deras utveckling. Nu hoppas vi på ett år med mycket tur, friska hundar och att i alla fall de flesta planer får gå i lås. Det kommer att bli ett spännande år. Sen vill jag också säga att även fast jag inte hinner ringa så ofta som jag skulle vilja så är det ingen som blir gladare än jag om NI ringer eller skickar mig ett mejl och det kan faktiskt vara enklare ibland.

En riktig god fortsättning på det nya året önskar jag mina valpköpare och vänner!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln