Inte tid till mycket eller när man tänker efter så har man hunnit med massor...

Det händer mycket hos oss och man pusslar med tiden för att hinna med allt både här och där. För det första så har valparna börjar flyttat ut från oss. Fjärde valpen har flyttat i dag så vi har 3 kvar hemma här nu och alla är sålda. De små blir utspridda runt världen. Vancouver i Canada och Brescia i Italien och sen lite överallt här i Sverige. Den blivande italienskan stannar hos oss till mitten på februari.

Chowchowträff i Vansbro...

Jag och min egen Donna har också hunnit vara på chowchowträff i Vansbro som Solweig Jansson arrangerade. Jätte kul med många trevliga människor. Allt från chowchow, tomte, lekar och dragspel. En riktigt festlig dag! Den kommer att göras om. Här är några bilder från dagen, när vi gjorde turné genom Vansbro. Vi fångade mångas blickar...

Hundgården börjar ta form - Hellboy på väg hit...

Vi har också lyckats fått till 3 stora hundgårdar på ca. 25 kvadratmeter styck med en uteterass med tak och ett rum där det finns värme(hundarna har en egen luftvärmepump!!!!) om de vill gå in och lägga sig. De 3 rummen är på ca. 6 kvadratmeter var. Nu är det inte meningen att de ska bo där men när vi jobbar, eller någon kommer och hälsar på oss och har hund etc etc. Det kommer att bli toppen och allra helst nu när Hellboy kommer också.... Eller när någon annan hane ska lånas hem... Vi har liksom varit med förr så vi vet att detta kommer att bli ett stort hjälpmedel när behöver det....

 

Bilder kommer på hundgårdsbygget.

Bilden bredvid är på Hellboy som kommer på besök och är tilltänkt far till några valpkullar här hos oss på Commitment's.

Sigge klarade röntgen med jätte fina resultat!

Commitment's Emporio Diamonds "Sigge" klarade också röntgen med jätte fint resultat! HD:B och ED:1 (0-1) - Så nu är alla Corinas barn röntgade som ska röntgas och jag är jätte nöjd med dessa "barn" - Glad också att två bor hos mig och att jag har avelsrätten på Sigge! Det kommer att bli spännande att se vad dessa barn i sin tur ger för avkommor.

Fortsättning följer på allt och det kommer säkert att skrivas mer bara tid ges... och det har säkert förresten hänt mycket mer också...

Jag hoppas i alla fall att ni alla får En Riktigt God Jul ute i stugorna!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln