Far & Son...

Vi har haft besök från Hanne och Pia i Danmark som kom upp till oss i Sverige i fredags efter en lång försening pga strom  och klass2 varning över Kattegatt. De fick slutligen bogseras i land i Göteborg och blev 6 timmar försenade hit till oss på fredag kväll. Det blev en späckad lördag då vi tog oss till Sara - Miata's kennel och hälsade på och fick morgonkaffe och sen vidare till Carina -Nickelodeons kennel i Ockelbo där det bjöds på mat och där Hanne hämtade upp två valpar. En av dem ser ni på bilderna nedanför och det är vår Dylans son. Jätte fin liten blå, långhårig kille. Vecket på nosen på den lilla såg man direkt vad det kom i från... Far och son fick i alla fall möjlighet att hälsa på varandra då de sov här till söndagen. Dylan funderade nog bara vad det där var för något men i var i alla fall nyfiken.. Nu sken inte solen på morgonen så detta var de bilder som blev...

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln