Röntgen...

Jag är så glad att Donna & Eddie klarade avelskraven med sina röntgeresultat. Donna hade måttligt (ED:2) på båda sina armbågar. Det kunde så klart varit bättre men det kunde också varit mycket sämre och det gäller både Eddie och Donna. Eddie hade måttligt(ED:2) på den vänstra armbågen och var fri (ED:0) på den högra. Lite uppkäftigt att han inte kunde få vara fri på båda armbågarna. Jag är förvånad att det överhuvudtaget fanns något att anmärka på när det gäller armbågarna. Höfterna på båda var HD: A. De här två är friskheterna själva och jag var så rädd att mina drömmar om att föda upp den typ av chowchow jag vill få fram skulle försvinna med dem om röntgenresultaten hade blivit det sämsta tänkbara.

Men nu gläds jag över detta och kommer att ha ett leende länge på mina läppar och börja planera för framtiden på båda två. Det känns så skönt! Tack, det finns kanske en gud trots allt!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln