Dalton & Devil

Ni undrar säkert vilka dessa herrar är...

De bor inte hos mig men hos en god vän i Avesta, men det är på grund av mig som de finns i Sverige dessa ståtliga och snygga killar och när de kom hit så utsåg ägarna Rebecca och Erik mig till gudmor och såklart så tackade jag inte nej. Dalton och Devil kommer från 2 olika kennlar i Danmark.

 Jag håller tummarna hårt för dessa två och hoppas att de klarar "nålsögat" när de sen ligger på röntgenbordet för de är tilltänkta, framtida hopp i min uppfödning.

Så det blir spännande att se, oavsett hur det blir så är de hur vackra som helst.

Ni kommer att få träffa dessa i utställningsringen i sinom tid och jag kommer att få träffa dem ganska snart när Rebecca och Erik kommer hit och synar våra valpar om någon vecka.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln