Grattis Dylan 3 år den 2/11-2011!

Det var inte så att vi glömde av "kungen av Karlsänge" i går utan vi gratulerade honom i går också men jag brukar alltid skriva grattis på bloggen när de fyller år. Tre år har gått sen vår fina blå korthårshane Dylan eller som han heter i stamtavlan- Tight In Blue Jeans of the Royal Club föddes hos Kitty Buurman i Nederländerna. Kullen bestod av Dylan och 2 systrar. Den ena systern stannade hos Kitty och den andra systern flyttade till Cindy Amaroso i Frankrike och Dylan kom till oss i Sverige.  Dylan har hunnit blivit far till 4 valpar här i Sverige och jag hoppas innerligt att jag en dag har en tik som passar honom hemma här en dag så jag hinner med att spara något efter honom. Han har under dessa 3 år varit kärnfrisk utan det minsta problem och jag hoppas att det får fortsätta så. Dylan har alltid varit en hund med mycket energi och så har det varit sen var valp och energin sitter kvar nu också  - 3 år senare. Härligt!

Så vi säger STORT Grattis åt vår underbara Dylan på hans 3-årsdag!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln