Evil Angel Red de Maï Jin Shan...

Vi kommer att få en gäst i vårt hem under en ganska lång tid framöver och han heter Hellboy.

Hellboy är född i Frankrike med en härlig stamtavla och med de blodslinjer som jag tycker väldigt mycket om. I dag bor han hos Hanne och Kaj på kennel Dian Shan i Danmark. Hellboy kommer att gå i avel här i Sverige och jag hoppas att han kan tillföra både lite nytt och bra till vårt land och till mina kommande uppfödningar. Därför så planerar jag om parningarna för nästa år... som jag så klart redan hade planerat... Det gäller att kunna vara flexibel när man håller på med hunduppfödning och Hellboy stannar inte här för alltid så bäst att passa på medan han är här...

Hellboy är friröntgad runt om med resultatet HD:A och ED:0 och är röntgad i Frankrike enligt FCI's regler och avläsning - precis som vi har här i Sverige. Han har en kull på 7 valpar i Frankrike, 3 valpar i Danmark - än så länge... och ska användas här i Sverige på några av mina tikar och några parningar är också utlovade åt två andra uppfödare här i Sverige. Hellboy har också gjort ett riktigt mental-test i Frankrike och fick 10 poäng av 10 möjliga så det här är en riktigt, riktigt fin kille till både utseende och temperament. Jag träffade honom redan i somras och jag är så nöjd med vad jag såg.

 

När jag köper yougart så brukar det stå på förpackningen något i den här stilen om det är en ny smak att " Ny smak som är här på ett kortare besök" och det tänker jag på när jag tänker på Hellboy. Han är en ny hane som är här för ett kortare besök och därav så ändrar jag också mina redan inplanerade parningar. Han kommer inte att lånas ut till avel annat än till de som redan är lovade för att det inte ska bli för mycket valpar efter honom här i Sverige.

 

Vi säger bara Välkommen hem till oss Hellboy!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln