5 björnar i skogen i dag...

Några bilder från skogen i dag. Jag hade 5 av mina åtta vänner ut i skogen i dag. Jag hittade trattkantareller som vanligt, så i dag blev det en 3 liters påse som jag sen gav bort till svärfar då latmasken kröp på mig och jag orkade inte rensa dem. Hade också med mig kameran. Några bilder sitter på respektive hunds egen sida här på hemsidan men av 133 bilder tagna så kastades säkert 50 direkt.... Tänkte jag skulle ha fått några riktiga pangbilder på dem men.. kissar de inte mot träden, har fulla huvudet i barr, badar i alla dypölar osv osv så kanske de hade varit "fotmodellsbilder" men som tur är så gillar jag även de här andra lite roliga bilderna...

Så detta bjuder vi på i dag! =)

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln