Jag är gudmor också...

Jag har många bollar i luften och många "barn" att hålla reda, blir snart "farmor" då Dylan blir far och kanske Corina får ett gäng barn i slutet på oktober... och sedan har jag "mina" små danska killar i Avesta. Egentligen så är det Rebeccas och Eriks "barn" men de har utsett mig som gudmor så självklart ska bilder på ett par av de finaste killarna in på min blogg. De kommer också om de klarar nålsögat hälsmässigt att användas i avel på vår kennel. Dalton och Devil - de danska prinsarna! Devil hade egentligen ett annat namn på förslag innan Rebecca fick se att hans chipnummer slutade på 666 och då fanns det inget naturligare än att döpa honom till Devil. Killarna bor i Avesta med husse och matte och växer så de knakar. Ni kommer även att få se dem i utställningsringarna i framtiden då vi ska ta med deras husse och matte och visa vad det är.

Fina killar ska självklart visas upp. Nobody put baby in the corner (från filmen Dirty Dancing).

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln