Ben...

Busen Ben som är Corinas kavaljer är det full fart på. Ni som läst min blogg vet om att han bodde här i 2 veckor när Corina skulle paras och var på rymmen en dag i 6,5 timmar för att han hoppade över staketet. I dag pratade jag med Annika - ägare till Ben som under den tiden vi pratade i telefon ser/hör hur Ben hoppar över staketet (trots att Jörgen hade höjt det efter rymningen här) och in till en löptik hemma hos dem... Inget hann hända men hur som helst så har den där killen driften i alla fall.

Jag brukar fråga nästan varje gång vi pratas vid om hur det är med Ben... Förra gången jag frågade så sa hon... "Det är en sak med honom sen han kom i från er".... Jag svarade "vaddå" - lite oroligt sådär... "Han vill absolut inte sitta i hundgården något mer"....  Tydligen så har han haft det bra här i alla fall för han skäller som en galning av att sitta i deras hundgård... men om/när han kommer nästa gång så kommer han att upptäcka att det faktsikt finns en hundgård i Nyhammar också.....

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln