Vi har träffat Sigge i dag...

Jag har varit till Leksand i dag och hälsat på min egen uppfödning Commitment's Emporio Diamnods "Sigge", som resesällskap så hade jag Sara från Miata's kennel med mig. Alltid lika trevligt att träffa Marit och Per som äger Sigge och det känns liksom lite extra i hjärtat av att få träffa sina egna uppfödningar oavsett ålder. Det kändes som om Sigge också var lite extra glad att träffa mig i alla fall. Det är killen med massor av energi men är fantastiskt glad, framåt och trevlig åt alla människor. Sigge älskar att springa lös i skogen men tar gärna rygg på joggare och annat som rör sig så man vet aldrig hur promenaden slutar. Han är också en liten rymmare för han tar gärna en tur ner på byn i Leksand om han kommer på att något var intressantare än att vara hemma på gården.

Husse och matte har båt i Siljan så hela sommaren har han varit med och åkt båt och han älskar att bada och att få vara med på sjön. Vad är väl kapten Jack Sparrow kontra Sigge... *suck* Sigge är den unga mannen med MASSOR av energi. Detta är alla "härjbilder" men jag tycker om såna här bilder för det är liv och det är glädje. Varför ska de alltid stå stilla och se fina ut när de är lika fina när de springer och leker?

Det blir spännande att se vad det blir av denna kille till slut. Jag är jätte nöjd med honom!

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln