I väntans tider...

Här väntar vi på allt spännande som kommer nu under hösten. Det första är i alla fall att vår blå kortshårshane Dylan ska bli pappa - för första gången nu om 3 och 4 veckor. Det känns riktigt roligt. Nu blev det inte med någon av mina egna tikar pga att de är för unga och de tikar jag haft tidigare har varit sjuka och den jag kunde ha parat med(Corina) tycker jag att inavelsgraden blir lite för hög men nu äntligen... Det ska verkligen bli så spännande att få följa dessa säkert helt underbara rackarungar som kommer att födas hos Carina på Nickelodeons kennel i Ockelbo.

Sedan hoppas vi att vår Corina är dräktig så det kommer att födas en kull valpar hos oss i slutet på oktober. Det är i mina ögon en väldigt spännande kombination. Man undrar alltid -  Vilka färger blir det? Tikar eller hanar? Lång- eller korthår? Hur många blir det? Och i skrivande stund så tänker jag - Är hon dräktig eller inte? Än så länge har det bara gått 3 veckor så jag vet inte om Corina är dräktig. Den hemligheten behåller hon för sig själv ett tag till men om ca. 2 veckor kan man i börja ana i fall det är något där inne i magen.

Vi hoppas i alla fall.

Sist men inte minst så ligger det 4 röntgen framför oss också. I november så kommer Eddie, Donna och Sigge röntgas och de är valpar efter Corina som föddes förra året. I december är det lilla Vikings tur. Det är alltid en pärs med den här röntgen. I samma stund som röntgenbilden går att se så kan ens planer och drömmar för framtiden grusas sönder totalt, men det är nog lika för alla skulle jag tro. Totalt när året är slut så har jag röntgat 7 stycken chowchow varav en var en omröntgen. Sen vet jag vad jag har att bygga vidare på eller om planer ska ändras. Förutom röntgen och kommande valpar så kommer det att hända mycket spännande här under nästa år som jag hoppas kommer att tillföra Sverige och min egen kennel en massa bra saker.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln