Grattis Corina - 4 år i dag!

Hipp Hipp Hurra för det är Corinas födelsedag i dag!

Finaste, finaste Corina - 4 år! Tiden går så fort så man hinner inte med. Jag tycker inte det var länge sedan jag satt i bilen på väg mot Arlanda för att hämta upp min helt underbara holländska import, i november så är det 4 år sedan. Vilken förväntan. Helt otroligt.

Corina kom in i vårt hem som en frisk fläkt och vände upp och ner på allt.

När jag köpte henne så sa jag att chowchowvalpar var så lugna men vi fick erfara att alla är verkligen inte det. Hon var som valpar ska vara. Full av energi och spring i benen. Fantastisk snäll och trevlig. Hon har aldrig varit sjuk eller att något annat har krånglat. Hon fick sin första valpkull förra året och den är jag väldigt nöjd med och jag är också så nöjd över hur väl hon tog hand om sina valpar i  8 veckor.

Nu är hon parad igen och vi hoppas hon får sin andra valpkull här i slutet av oktober.

En helt underbar, stor, frisk och sund tik. Corina ligger mig väldigt varmt om hjärtat och jag hoppas jag sitter här och skriver när hon är fyllda 13 år eller helst ännu mer också.

Corina har tillfört mig personligen väldigt mycket och även min kennel.....♥ Hon är speciell på många vis.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln