Tre lyckade parningar...

Tre lyckade parningar har det varit här och Ben är en riktig cooling. För det första så beter han sig som om han bott hos oss hela livet. Han är duktig på att para och envis som ett troll. Vi tycker nu att det är ganska skönt att de här löptiderna snart är ett minne blott för denna gång. Det är bara Corina som fortfarande är i höglöp och är vi ute och går promenader så går inte Ben ett steg om inte Corina går före honom. Vårt hus har liknat ett "fångarna på fortet" med alla grindar och låtit som en opera nätterna i genom men  nu börjar det lugna ner sig. Det ska bli så skönt när dagar och nätter blir normala igen. Jag måste verkligen säga att jag är så tacksam över att få ha min snälla sambo Marcus som alltid hjälper till med hundarna och är inte "bangen" för någonting, inte ens vid parning...

På bilden är han med och ser till så ingen av dem "drar i väg" den andra vid hängningen.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln