Internationella utställningen i Eskilstuna 2011-08-21

En alldeles utmärkt trevlig dag med trevliga människor och "barna" skötte sig bra i ringen. Lite bus på sidan av så klart. Då Eddie så fort man vände ryggen till ville "kliva på sin syster" som var i löp i dag och gjorde han inte det så vill han "knöla till" min väska hela tiden - alltså stå i den - Jag vet inte varför men Eddie har många idéer bland annat så varje gång han ätit så ställer han sig i sin matskål med ena tassen så det "knäpper" till (skålen är i aluminium) och sen är han liksom nöjd. Jag säger bara idéer!!!

Bilden ovanför är i alla fall på konkurrensklassen tikar där Donna placerade sig som 3:dje bästa tik i dag med excellent, CK men inget CERT, men jag kan säga att jag är så nöjd med dagen för har de skött sig bra så är det mer värt än något annat. Jag är glad och ganska sliten efter bilåkande i 110 mil på två dagar, men nu blir det lugnt ett tag. Ska ta mig till Commitment's Emporio Diamonds "Sigge" i Leksand under veckan - en helbror till Eddie och Donna. Jag har inte sett honom sen i april och det har säkert hänt en del med storleken... Även fast den kanske inte spelar någon roll...

 

 

Commitment's Bright Chrystal "Donna" - kritik

Utmärkt typ och storlek, vackert feminimt huvud, fint uttryck, bra hals och rygg, fin svans, välutvecklad front, bra bröstdjup, kompakt kropp, utmärkt benstomme, står och går bra, bra päls, fin färg.

Excellent, plac: 2 i konkurrens, CK, plac: 3 i Bästa tikklass.

Commitment's Moon Sparkle "Eddie" - Kritik

Bra storlek, utmärkt huvud, fina ögon, bra nosparti. God resning, bra rygglinje, bra benstomme, kompakt kropp, Välvinklad fram, stöter något med bakbenen när han går, bra päls i god svärta.

Excellent, plac: 1 i konkurrensklass(junior)

 

En kommentar från mig gällande "stöter något med bakbenen när han går" - så var gräsplanen vi var på alldeles plaskblöt så om Eddie tyckte det var lite obehagligt så tyckte jag det lika mycket.

Mina fötter i ett par jätte blöta tennisskor var inte heller trevligt...

Domare för dagen var Per Svarstad.

 

Alla bilder är tagna av Anna-Karin Almström - Tack för att jag fick ta bilderna!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar