Sundsvall i dag...Ben är här... Eskilstuna i morgon..

Fullt ös som vanligt, tog mig en tur och retur på 700 kilometer till Sundsvall för att träffa Annika och Jörgen i en timme, för att sen åka tillbaka hem till Nyhammar med deras hane. Nu har i alla fall Ben funnit sig tillrätta. Han är en riktig cooling. Annika och Jörgen sa att han säkert inte skulle äta någon mat men han har öst i sig en skål med mat och med Bollnäsfil som topping. Han har träffat alla löptikar men två av dem får han inte träffa något mer för de är i höglöp. Han går tillsammans med Corina som verkar tycka det är helt OK med honom. Hon är inte i höglöp ännu men friar gärna med honom - knuffar, dansar, sprätter och allt vad de håller på med. Nu är jag riktigt trött, har fixat Donna nu på kvällen också så hon är fin till i morgon för då är det första gången i juniorklass - stor utställning i Eskilstuna. Ska bli spännande!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln