Mot Sundsvall...

Som jag alltid säger så går det inte att planera någonting när man håller på med uppfödning, utan allt är alltid 3-6 månader hit eller dit. Corina skulle löpa i september men körde i gång nu med alla de andra så nästa vecka är det dags för parning - ringer Annika på Nellwood's kennel - som påminner mig om att hon är utomlands då. YIPPIKAJEJ - sägar jag bara... Ser framför mig att katastrofen är ett faktum.... 3 hanar+1 okänd hane som kommer hit och 4 löptikar.... Näst intill katastrof men nu har vi så gott som byggt om rummen i huset, köpt extra grindar, delat av gården på fler delar + en hundhage till...

Den här tomten börjar likna "Fångarna på fortet"...

men så är det och jag vill inte planera om nu för jag tror så mycket på den här parningen så nu åker jag till Sundsvall och hämtar hem Ben och Annika och Jörgen åker från Hörnefors och jag ber till gud att Corina ska tycka om den snygga hane som jag valt åt henne....

Hur som helst så ska det bli kul att träffa Annika som jag tycker bor alldeles för långt i från mig!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln