Dylan har träffat en till dam - Stina

Dylan har haft fullt upp de sista veckorna med damer. Nu har han haft besök igen av en blå långhårig dam som heter Stina, en syster till Emma som han träffade förra veckan men han tycker om att få besök om det är av rätt kön. Så nu hoppas vi att det tar sig (sa mordbrännaren) och att det resulterar i att det kommer att födas en valpkull under vecka 39 -valpar fawn och blått, lång- och korthår och att det föds en andra kull efter Dylan under vecka 40 och i den kullen blir det främst blå valpar i lång- och korthår.

Sätter in en bild på Stina som i stamtavlan heter

Chowhill's Mean Woman Blues.

Är någon intresserad av en valp ur någon av dessa kombinationer efter Dylan så kontakta

Nickelodeons kennel - Carina Remsöbo.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln