På G...

Dylan kommer troligen att få ett nytt dambesök igen... Mer info kommer om detta senare.

 

Vi ska på utställning till Vallentuna på söndag. Man kan inte säga annat än att man är lite "bak och fram" för jag är alldeles ensam att ställa rasen chowchow i Vallentuna, med mina 2 anmälda hundar... Jag skulle egentligen varit med Sara Axelsson - kennel Miata's i Ransäter i 3 dagar nu i slutet på juli och ställt ut hundar i stället men vågade inte anmäla dit i fall att jag skulle haft sådan tur att jag haft en högdräktig tik hemma här... Men, men, som vanligt så blev det inte som man tänkt och jag vill verkligen ställa ut någonting i år så jag anmälde till Vallentuna klockan 23:50 dagen innan anmälningstiden gick ut och sedan är det bara mina 2 chowchowar anmälda!!!! Nu ska ni inte tro att vi bara åker dit och tar ett CERT för det får man inte i fall att domaren inte tycker att de förtjänar ett just den dagen. Men man kan alltid hoppas... Hade önskat med facit i hand att jag anmält en hane och en tik i stället för 2 tikar... men man räknar inte med att vara alldeles själv på såna här stora utställningar.

Bilden är på husse och Carmen.

Carmen tror sig själv väga ungefär 5 kilo(fast egentligen 27) och ligger gärna och ofta i knä på husse.

Hon har lärt sig att det är bara att prova hoppa upp lite och husse lyfter upp direkt och där ligger hon gärna och länge på rygg och myser.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln