Dylan kommer att få "dambesök" ...

I dag har jag fått ett väldigt trevligt telefonsamtal av någon som vill låna vår blå korthårshane

Tight In Blue Jeans of the Royal Club "Dylan" till sin tik.

Jag är jätte glad över det och jag hoppas verkligen att det kommer att födas många "Dyllisar" framöver.

Dylan har HD:C (och ED:0) så därför vill eller vågar många inte låna honom i Sverige till sina tikar men han är en frisk och sund hund som aldrig har haft "klippkort" hos veterinären.

Han har också nytt, frisk blod för de svenska tikarna och det behöver vi också här i Sverige så han har massor att tillföra vårt land. Jag har själv aldrig haft en tik som har passat honom men nu har även jag det så jag kommer också att använda honom senare på någon av mina tikar men jag är uppriktigt sagt jätte glad att en frisk hane får komma till användning som verkligen har något att tillföra och blir det små valpar efter honom så får jag fullt upp att åka runt och hälsa på alla igen för då är man "farmor"..... Spännande!

Mer info kommer om detta och man kommer att kunna följa allt även på min hemsida även fast det denna gång inte är min tik.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln