Dalton...

 

 

I dag har jag varit till ett par som egentligen skulle vara mina valpköpare men tyvärr kunde jag inte erbjuda dem någon valp då min tik gick tom i våras och det fanns inte någon annan som hade valpar till salu här i Sverige, så med hjälp av min danska kollega Hanne Fogtmann så fixade vi så att Rebecca och Erik kunde få köpa sin drömhund i Danmark.

 

Dalton som den här killen heter är en riktigt fin, ung hanhund och med en spännande stamtavla som jag är väldigt intressad av. Han är alldeles kvadratisk och det ser ut som han även får lite höjd på de riktigt grova benen han har. Jag håller tummarna hårt för att han ska klara "nålsögat" med hälsokraven här i Sverige för den här killen kommer vi i så fall att användasi vårt avelsarbete. Det har Rebecca och Erik lovat mig.  Utan tvekan så kommer han att komplettera tjejerna på Commitment's kennel jätte bra.

 

Det här är liksom mitt fadderbarn eller vad man ska kalla det och när jag kom och hälsade på Dalton i dag så sa hans husse och matte att "nu kommer din gudmor" och det får jag säga - -Jag är det med stolthet!

Jag är glad för att Rebecca och Erik fick sin Dalton i från Danmark .

 

 

 

Bilden nedan är på gudmor(jag) och Dalton.

Titta på den skitiga nosen! Han grävde i en rabatt så mycket han orkade men vad är det vi säger - -

Skitiga barn är lyckliga barn!

Jag har 8 chowchow själv men man får tamejtusan aldrig nog.... ;)

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln