Vi hoppas att ni alla har en härlig sommar!

Jag har inte lärt mig det här med den nya bloggen ännu men det kommer, så vi får testa oss fram. Bilden som jag lagt in är på Priscilla Dian Shan Quiet Black Pearl och det här tycker jag är en helt underbar sommarbild. Vi har mycket planer framöver och jag hoppas något går i lås i alla fall. Utställningsringarna har fått klara sig utan oss i sommar då våra hundar fick rävskabb. Inte kul - men det går att bota och jäkligt dyrt när man har åtta hundar men nu är de färdigbehandlade och jag hoppas vi slipper bli smittade något mer. Jag ska inte klaga egentligen för det är första gången på 21 år snart som mina hundar fått rävskabb.

Jag ska också försöka dela upp inläggen lite så man hittar det man söker...

 

Jag önskar er alla en fortsatt skön sommar!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln